Buitenverblijf Castel

BOEK NU!

Ben je enthousiast geworden? Klik dan hier voor beschikbaarheid, prijzen en om te boeken!

Het buitenverblijf op Groeske 1 is een voormalige boerderij uit begin vorige eeuw. Alle authentieke bouwelementen uit het woonhuis en de aangrenzende stal zijn bewaard gebleven en inmiddels smaakvol samen gevoegd met moderne, warme materialen.

De stal is verbouwd tot twee appartementen: één aan de straatzijde (die momenteel bewoond is) en één aan de tuinzijde, die onderdeel uitmaakt van Buitenverblijf Castel. In het appartement aan tuinzijde kunnen 2 tot 3 personen overnachten. Deze ruimte is verbonden met het woonhuis (geschikt voor 8 tot 10 personen) middels een deur, die open kan als het héle buitenverblijf gehuurd wordt.

Beide ruimtes grenzen aan een besloten tuin van circa 500 m2 die omgeven wordt door weilanden, waar meestal paarden staan.

woonhuis

Ontdek hier ons prachtige woonhuis!

Buitenverblijf Castel is een heerlijke plek! Door al het groen om ons heen, de rust en de ruimte word je hier vanzelf ontspannen en een betere versie van jezelf ;-).

Met vriendinnen heerlijk bijgepraat aan de grote tafel in de woonkeuken en ’s avonds voor de open haard. Een lang weekend in dit sfeervolle verblijf, met alle tijd en aandacht voor elkaar, heeft onze vriendschap nóg hechter gemaakt.
Nannette Huizenga, Heemstede