Voorzieningen

Buitenverblijf Castel is van alle gemakken en comfort voorzien. Vrije parking is aanwezig, direct naast het huis of op 50 meter lopen van het buitenverblijf.

BOEK NU!

Ben je enthousiast geworden? Klik dan hier voor beschikbaarheid, prijzen en om te boeken!

Relaxen

Relaxen

Ieder vertrek in- en rondom Buitenverblijf Castel biedt gezellige en comfortabele plekken om samen te zitten of liggen 😉 Bij wat killer en kouder weer bieden de houtkachel of open haard binnen een warme en huiselijke sfeer. Ook zijn er een aantal gezelschapsspellen en boeken om uit te kiezen of kan een film of documentaire via Netflix ontspanning bieden.

Basis Luxe

Basis Luxe

Verzorgingsproducten zoals shampoo, badolie & zeep zijn aanwezig. De bedden zijn fris opgemaakt en voorzien van luxe beddengoed; ook de badhanddoeken liggen klaar. Voor behoefte aan een zen moment is er een ligbad in het woonhuis. Daarnaast leggen we voldoende hout neer bij de houtkachel en openhaard.

Volledig ingerichte keuken

Volledig ingerichte keuken

De keuken(s) beschikken over een oven, vaatwasser, een Nespresso apparaat, waterkoker, pannen,  keukengerei, servies & bestek en thee- & handdoeken. Basis ingrediënten zoals vaatwasser blokjes, vuilniszakken, handzeep, koffie, thee, peper en zout zijn aanwezig.

Heerlijk picknicken

Extra’s

Om het verblijf nog aangenamer te maken kunnen er een paar Extra’s besteld worden zoals een ‘kok aan huis’, een verzorgde borrel of wijnproeverij, een yogasessie, een chauffeur om de gasten van- en naar een restaurant in Hoogstraten te rijden, een gevulde picknickmand of huifkartocht. Fietsen kunnen ook van te voren besteld worden, zodat deze gereed staan bij aankomst.

We hebben genoten van de luxe van een hotel, met de privacy van een eigen huis. En heerlijk, met onze honden, gewandeld in de prachtige omgeving van het huis. Kom volgende keer, met mijn fietsvrienden, terug om de mooie wielrentochten hier eens te gaan verkennen!
Paul Iserief, Aerendonk (BE)