BOEK NU!

Ben je enthousiast geworden? Klik dan hier voor beschikbaarheid, prijzen en om te boeken!

In de opkamer en op de bovenverdieping, vroeger de hooizolder, bevinden zich 4 ruime slaapkamers met uitzicht op de (zij)tuin. Boven bevinden zich ook twee moderne badkamers waarvan één met ligbad.

Beneden bevindt zich een volledig ingerichte, strakke en zeer ruime keuken met een ronde eettafel voor 12 personen. De keuken over de hele lengte van het huis staat in verbinding met de oude ‘herenkamer’ en een tuinkamer die uitkijkt over de tuin en weilanden. De lichte en gezellige living in de tuinkamer heeft een comfortabele hoekbank, een houtkachel en televisie. In de rustige herenkamer, gelegen aan de straatkant, staan wat comfortabele stoelen rondom een houtkacheltje en is er een kast vol met spelletjes en boeken.

Het huis is met het naastgelegen appartement verbonden door openslaande deuren vanuit de keuken. Hierdoor zijn beide vertrekken uitermate geschikt om sámen te boeken voor een verblijf met een groep vrienden of familie. De deuren tussen de twee ruimtes worden gesloten, als het appartement los geboekt is.